Gastenboek

Welkom, leuk dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
167 berichten.
Gerrie Pape Gerrie Pape uit Beltrum schreef op juni 28, 2020 om 11:41 am
Hallo Co en Lia
Lang elkaar niet meer gezien. Nog even geduld en jullie worden weer met jullie camper herenigd. Intussen ook hier weer om van te genieten gelukkig. We zijn ook aan het zoeken naar een andere camper. De oude doet het na 25 jaar gebruik en 250.000 km nog steeds goed. Maar we willen een keer wat moderners. Misschien tot in september maar ik krijg ook nog nieuwe (wandel) knieën vooraf. Dus even afwachten.
Groetjes Annie en Gerrie
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
We hopen dat ons geduld wordt beloond op 10 juli, dat dan de lockdown opgeheven wordt. Zelf hopen we dat we eind juli weer die kant opkunnen. Verder is het rustig afwachten. En ja, het weer is al 15 weken prima tot hartstikke goed. We hebben veel gewandeld en gefietst.
Elk nadeel heb zijn voordeel, zou Johan Cruijff zeggen, we kunnen nu wel lekker veel naar mijn moeder toe. Die fleurt weer helemaal op, nu ze na 13 weken binnen zijn, weer lekker naar buiten mag en ons weer kan zien en spreken zonder plastic ertussen.
Travelaround Travelaround uit Someren schreef op juni 25, 2020 om 7:02 am
Hebben jullie nog iets gehoord hoe het met de camper gaat
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
We denken dat het wel goed gaat met onze camper, er is in ieder geval genoeg gas aan boord om het nog wel even uit te zingen, alleen de koelkast draait er op. We weten pas hoe het met de camper is als we terug mogen naar Marokko. De lockdown is in ieder geval nog tot 10 juli, daarna weten we meer.
Harry Harry uit Altea schreef op april 7, 2020 om 10:05 am
Wat een prachtige web site maken jullie. Ik ben - op dit moment - geïnteresseerd in Marokko.
Heb dus een schat aan informatie op jullie site gevonden, waarvoor hartelijke dank.
Hopelijk zijn we spoedig van dat virus af en kunnen we weer onderweg.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dank voor je complimenten. Enne, Marokko is aan te bevelen hoor, gewoon doen....
mayo mayo uit amsterdam schreef op maart 24, 2020 om 3:32 pm
hallo
wij kennen elkaar niet. maar reizend met eigen vervoer in marokko is er altijd wel een gezamelijke bekende:) in dit geval carolien blok. ze wees mij op een whstsapp groep die gestrande lotgenoten met elkaar in kontakt brengt en dat ik dat nr via jullie (website) kon vinden?
ik reis solo, met een -hier ziek geworden- hond (epilepsie..), zelf in risicogrorp zitten, reizend in een oldtimer -die deze trip sl 15x stuk is gefaan..- door marokko en zit nu dus vast.. en het is erg lastig voor ons “camperaars” om aan relevante info te komen (vooral als je rijdend er weer uit wil). dus ik zou graag in die groep. ik hoor graag hoe en wat:)
mvg mayo en indigo
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Mayo,
Mail me even jouw 06-nummer door, dan nodig ik je uit voor 2 whatsapp groepen.
Janny Eleveld Janny Eleveld uit Ede schreef op februari 28, 2020 om 2:50 pm
Hallo, volgens mijn man Jan zaten wij daarnet naast jullie bij Chez Nadia. Nadat jullie vertrokken waren bedacht Jan dat hij jullie verslagen gelezen had, mn die uit Mexico. Wij kwamen zelfs door jullie op de camping in Tepotzotlan en stalden de camper daar.
Zo zie je maar, de (reis)wereld is klein.
We staan nu op een heel rustig gedeelte hier in Tafraout, vlakbij die camping (we weten niet of het wel toegestaan is). Volgens ons zijn we de enigen in een VWcamperbusje. Misschien zien we elkaar nog. Groeten, Jan&Janny
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
We hebben jullie inmiddels al gesproken. Leuk jullie ontmoet te hebben. Heb jullie blog ook wel eens gelezen. Ik zet hem in mijn lijstje om 'mee te reizen'. Veel plezier verder.
Jaap&Diana Jaap&Diana uit Spijkenisse schreef op februari 21, 2020 om 2:13 pm
Hallo Co en Lia,
Verleden jaar hebben we elkaar even gezien in Tafraoute toen jullie langs liepen. Nu lezen we jullie verhalen. Ik moet zeggen dat wij de foto's erg mooi vinden. Nog een fijne reis verder.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Jaap en Diana, Dank voor de complimenten. Veel lees- en kijkplezier verder.
Bart en Diana Bart en Diana uit Middenmeer; bijna Berkhout schreef op februari 16, 2020 om 8:59 pm
Hallo Lia en Co,

Wat ontzettend leuk om jullie te kunnen volgen.
Mooie verhalen, die geïllustreerd worden door werkelijk prachtige foto’s.

Hartelijke groeten van Bart en Diana

NB. Alles goed in Berkhout. Vanaf volgende week ons thuis.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dankjewel. Veel woonplezier straks.
Linthout Freddy Linthout Freddy uit Middelkerke ( België ) schreef op februari 14, 2020 om 1:19 am
Prachtige site en leerzaam !
Wij, reeds 30 jaar camper ervaring .
Deze zomer 8 weken Noorwegen.
Nog veel reis plezier en genieten maar. Groetjes Freddy & Tania
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dank.
Mieke Mieke uit Westrozebeke schreef op februari 9, 2020 om 10:25 am
Hallo, ik heb een vraagje. Wij komen aan op 29 februari 2020 in Marrakesh en hadden graag over de Hoge Atlas en dan verder naar de Dadès vallei gereisd. Nu hebben we al op verschillende sites en ook in boeken gelezen dat de weg kan afgesloten zijn in de winterperiode. Klopt dit? We moeten nog onze overnachtingen vastleggen en we hopen dat jullie met jullie ervaring kunnen beamen of we wel of niet over de Hoge Atlas kunnen in deze periode? Zo niet, wat raden jullie dan aan? We zijn mensen die houden van rust, wandelen en de natuur. Hopende op een reactie, Mieke.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
De Tichka pas is alleen afgesloten als er sneeuw is gevallen, maar dan wordt de pas ook weer vrij snel geopend, als het terug mooi weer is. Ze zijn wel altijd aan het werk op de pas,

Overnachtingen zou ik niet vastleggen, je komt overal wel iets tegen waar je kunt eten en slapen, zeker eind februari, begin maart.

Je kunt i.p.v. de Tichka pas ook een andere route rijden. Ik stuur jullie een mailtje met wat vragen.
Riek Riek uit hengelo schreef op februari 9, 2020 om 8:08 am
Hallo Lia en Co,
Leuk om jullie ontmoet te hebben in Ozoud.
Wij hebben jullie goede raad opgevolgd en zijn via de weg onder de Hoge Atlas gereden langs de rivier. Wát een prachtige route!!! Wij hebben super genoten van die prachtige route, bloeiende amandelbomen en de leuke dorpjes onderweg en al die aardige en vriendelijke mensen. Zelfs de tegenliggers hielden rekening met ons. Mochten wij nog een keer terugkomen dan gaan wij zeker deze weg weer rijden en dan van zuid naar noord. Wij hebben jammer genoeg een fout gemaakt om onderweg niet ergens te overnachten. Aan de weg over de Tichka pas ,de N9, wordt hard gewerkt en daardoor waren wij meer tijd kwijt(achteraf) beredeneert. Maar voldaan en moe kwamen wij aan in Taliouine het saffraandstadje. Gisteren een lange wandeling gemaakt naar de kasbah en dorp en s' avonds lees ik je verslag van 2019 of 2018 en zag dag jullie dezelfde wandeling hadden gemaakt. Wat is het toch mooi om zo door Marokko te reizen, een dag rijden en een dag wandelen. Wat zie je dan veel! Wij GENIETEN.

Even wat anders, de laatste dagen krijg ik geen mail meer van jullie. Ik was al bang dat er iets wat gebeurt maar gelukkig zag ik eergisteren dat je weer een verslag hebt gemaakt. Ik moet er alleen in om via periode 5 naar periode 6 te klikken.
Groetjes Riek
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Riek,
Leuk om te horen, dat jullie de route ook mooi vonden. En dat jullie inderdaad proberen om iets minder snel door Marokko te trekken.

Het klopt dat je een paar dagen geen mail hebt gehad, we waren offline, oftewel, we reden door de Hoge Atlas, en dan heb je niet altijd bereik voor internet. Ga vandaag weer proberen te plaatsen.

Misschien moet je even de hoofdpagina van het Marokko verhaal verversen door op F5 te drukken. Dan zie je periode 06 erbij staan.
Herbert Herbert uit Nieuw-namen schreef op januari 28, 2020 om 9:09 am
Wij kijken elke dag opnieuw uit naar jullie prachtige foto’s en bijhorend teksten Chapou voor de moedige inzet en kostbare energie die jullie hieraan besteden om dit dan met ons te kunnen delen ...
Grt uit Zeeland herbert & karla
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Graag gedaan, we doen het met veel plezier.
Martin Martin uit Uden schreef op januari 25, 2020 om 11:48 am
Hallo Lia en Co,

ik zie nu waar jullie zijn, wij hebben deze route ook gereden. Het park Natrional de Tazekka is een mooi natuurpark met Grottes du Cluker. Wij hebben het rondje via Bab-Bou-Idit naar Djebei Tazzeka, Bab-Azhar gereden. De mooie beelden komen weer bij ons binnen.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
We hebben 5 jaar geleden de grotten van Friouato bezocht en daar overnacht. De wegen zijn behoorlijk slechter geworden, van Maghraoua tot een 20km voor ighzrane, zeg gerust maar heel slecht. Deze route zullen wij niet meer rijden. Ook het landschap viel ons tegen, we hadden het mooier in gedachten. Het kan ook komen omdat we in Marokko al zo veel moois hebben gezien. Wat leuk dat het bij jullie herinneringen op roept.
Gustaaf Gustaaf uit Borgerhout schreef op januari 25, 2020 om 1:11 am
Wij volgen alsof wij erbij zijn. Marocco staat volgende winter op de agenda. Goede reis verder
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Nou welkom aan boord dan maar, het wordt nog druk in onze camper zo, haha.
Dirk Dirk uit Haarlem schreef op januari 24, 2020 om 1:37 pm
Beste Lia en Co, wij genieten enorm van jullie avonturen in Marokko. En wat een prachtige en soms sprookjesachtige foto’s. Dank hiervoor, groeten Joke en Dirk
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Graag gedaan, geniet maar lekker mee verder.
Anneke Sanderse Anneke Sanderse uit Yerseke schreef op januari 23, 2020 om 5:35 pm
Hallo Co en Lia. Wat een prachtige foto's weer. En leuke verhalen. Het is een schitterend land. We blijven jullie volgen. Frans en Anneke
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dankjewel.
Riek Hoolt Riek Hoolt uit Hengelo schreef op januari 20, 2020 om 9:19 pm
Hallo Co en Lia,
Afgelopen jaar heb ik regelmatig jullie prachtige reisverslagen gelezen over jullie reizen naar Marokko en interesse erin gekregen om ook te gaan. Nu zijn wij in Spanje en op weg naar Marokko. Wij blijven jullie nu volgen en wie weet zien wij elkaar in Tafraout. Groetjes, Ilan en Riek
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Ilan en Riek,
Leuk om te horen dat we jullie geïnspireerd hebben om ook naar dit mooie land te gaan. Zou leuk zijn om jullie (in Tafraoute) te ontmoeten. Veel plezier alvast straks in Marokko.
Robert-Jan van Hoogstraten Robert-Jan van Hoogstraten uit Driehuis schreef op januari 19, 2020 om 9:16 am
Leuk om jullie te volgen en lekker dat toeren met de e-bikes. Veel plezier.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dankjewel, het was heel leuk om hier te fietsen. En dan het gemak van de elektrische ondersteuning, toppie.
Ans Ans schreef op januari 17, 2020 om 12:04 pm
Hoi hoi Co en Lia
Heerlijk dat jullie weer op pad kunnen
We wensen jullie een fijne tijd in Marokko en we lezen natuurlijk weer mee
Groetjes van ons 2
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Dank, gaan we doen hoor, genieten.
Henk en Marita Henk en Marita uit Enter schreef op januari 17, 2020 om 9:23 am
Hallo Co en Lia.
We lezen weer met plezier jullie verslagen en genieten van de mooie plaatjes. Wij hopen in het weekend van 1 februari weer te vertrekken richting Marokko. Een goede reis gewenst en wie weet komen we elkaar ergens in het Zuiden weer tegen. We hebben Komoot inmiddels op onze telefoon staan en maken daar ook in Nederland al veel gebruik van. Groeten Henk en Marita
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
hoihoi Wat leuk van jullie te horen. We hopen jullie zeker weer te ontmoeten, misschien kunnen we weer samen wandelen in Tafraoute. Wij hebben vandaag een leuke fietstocht gemaakt in een bijzonder mooie omgeving. Tot later.
Leny en Pieter Leny en Pieter uit Poortugaal schreef op januari 16, 2020 om 7:39 pm
Hallo Co en Lia, jullie kennen ons niet maar we volgen jullie reis en hebben ook wat oudere verslagen gelezen.
We zagen jullie vanmiddag hier de parking op rijden.
Morgen vertrekken we om ca 11:30 met AML.
Wie weet tot ziens in Marokko.
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Veel plezier dan maar in Marokko. Wij vertrekken om 11uur. En of we elkaar in Marokko zien? Jullie kunnen in ieder geval lezen waar we zijn, je bent welkom.

Oudere berichten van voor 2019 vind je hier.