2021 Marokko 9 januari

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier.

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst.

Zaterdag 9 januari 2021: Aourir

Als we wakker worden is de lucht wolkenloos, dat belooft een mooie dag.  We zien in de ochtend heel licht een regenboog.

We wilden vanmiddag eigenlijk een fietstocht maken door de 2 kloven, maar er was toch af en toe een flinke bui. Zo was de lucht blauw en zo trokken er donkere wolken over die hun inhoud lieten vallen op ons. In plaats van te fietsen heeft Co een stukje gewandeld, lees hieronder zijn verhaal:

Citaat van Co:
Op mijn wandeling kwam ik een aantal gesluierde vrouwen tegen, en omdat ik in mijn korte broek liep was het een gefluit van jewelste. In hoog tempo liep ik door het mooie Asserssif. Plotseling schiet ik wakker, dat had ik dus gedroomd. Toch was het heel mooi, kijk maar naar de blauwe luchten en de witte wolken. 


Terug naar 8 januari 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 10 januari