2021 Marokko 7 en 8 maart

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier. 

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst. 

Zondag 7 maart 2021: Marrakech

De ochtend brengen we door met niets doen en daar hebben we het nog hartstikke druk mee. 😉

Er zijn een paar mannen aan het werk bij de campers van ZigZag campers, Mehdi en Youssef. Co heeft grote lol met de mannen. Ze zijn jong en nog single. Ze vertellen dat Marokkanen wel 4 vrouwen mogen. Oei zegt Co, en wijst naar beneden, dat is vermoeiend….. Je ziet de mannen groeien, nee, het is helemaal niet vermoeiend. Dat zeggen ‘jongens’ die nog amper een meisje hebben vastgehouden, haha. Later blijkt dat Mehdi een vriendin heeft. Youssef houdt vol dat Mehdi in celibaat leeft, haha.

Maandag 8 maart 2021: Marrakech

Wederom een rustig dagje die evengoed snel voorbij gaat.

Op de camping kun je ook huisjes huren, dat wordt regelmatig gedaan door gezinnetjes. Dan kunnen ze eventueel ook een ritje op een pony boeken voor de kinderen. We hebben ze af en toe, onder begeleiding, langs zien rijden.

Vanmiddag zien we zowaar twee dromedarissen langskomen met op iedere rug een Marokkaanse toerist. Ja, dat kan dus ook. Dat moet je een keer in je leven meegemaakt hebben. Denk de Sahara er maar bij.


Terug naar 6 maart 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 9 maart 2021