2021 Marokko 28 maart

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier.

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst.

Zondag 28 maart 2021: Monforte del Cid

We hebben een rustig dagje. Alhoewel, Co is aan het poetsen in de camper en daar gaat meestal wel wat tijd in zitten. 

Onder de middag zijn we uitgenodigd door Janet, van de camping. Ze heeft een pan groentesoep gemaakt en een bananencake. Het smaakt allemaal lekker.

We eten samen met Joke, zij reist 3 maanden in de zon (alleen). Normaal gaat ze naar Azië maar dat is vanwege Corona een beetje moeilijk. Verder zijn Toni en Annelies er en de Duitse bewoners van de grote Morelo camper. En natuurlijk Janet zelf, zij is niet ‘de’ vriendin van Jeffrey, maar een vriendin, die hem helpt op de camping.

Na de middag trekken we onze wandelschoenen aan voor een rondje om. We lopen ten zuiden van de camping te dwalen door het landschap. Het is allemaal redelijk dor, het is niet echt een mooie omgeving.

We lopen 3km met 40 hoogtemeters. Het was wel redelijk weer, maar als de zon achter een wolk ging maakte de wind het erg koud.

’s Middags na terugkomst zitten we nog even lekker in het zonnetje, wel uit de wind.


Terug naar 27 maart 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 29 maart 2021