2021 Marokko 2 en 3 maart

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier. 

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst. 

Dinsdag 2 maart 2021: Marrakech

Er zijn gistermiddag 2 campers bijgekomen, een Marokkaanse 4×4 en een Duitse vrachtwagen. De Duitsers hebben we ook gezien op de camping in Zagora. De groepsreis is ten einde, ze waren al in Meknes maar daar vonden ze het te koud. Eigenlijk willen ze wel naar huis maar er gaan geen boten, ook niet naar Frankrijk en Italië. Dus op de plaats rust dan maar. Vanmiddag is er een Belgische camper bijgekomen, een jongeman alleen. 

Het is vandaag lekker weer dus genieten we van het zonnetje. Co haalt de toilet cassette uit elkaar om schoon te maken en alle bewegende onderdelen in te spuiten met siliconenspray. Ik heb 3 schommels was laten doen die goed drogen met dit weer. Einde van de middag ligt alles weer schoon en fris in de kastjes.

Woensdag 3 maart 2021: Marrakech

Onder de middag zien we heel veel vogels in de lucht, de verrekijker onthult een grote groep roofvogels. Ze zijn duidelijk op doortocht naar het noorden. Hun eindpunt zal wel ergens in Spanje zijn.

Op de camping zijn er ook een paar pauwen, wat zijn de mannetjes toch mooi, wat een kleurenpracht.


Terug naar 1 maart 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 4 maart 2021