2021 Marokko 2 april

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier.

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst.

Vrijdag 2 april 2021: Mielan – Thenay

Na een rustige nacht vervolgen we om 8uur vanmorgen onze reis naar het noorden. Het is 11º.

We waren van plan om via Clermont-Ferrand te rijden maar we gaan eerder al naar het noorden. We hebben eigenlijk niet echt een plan c.q. reisroute, onderweg kunnen we zomaar van gedachten veranderen.

Rijden we op een snelweg en zijn we die beu dan nemen we de eerstvolgende afrit en kiezen we voor de kleinere wegen. Zijn we op een gegeven moment die smalle wegen en vele rotondes zat dan keren we terug naar een snellere weg.

Uiteindelijk rijden we een lang stuk over de A20 richting Vierzon. Daar zijn we nu zo’n 85km van verwijderd. Morgen komen we aan in België.

We hebben 507km onder de wielen doorgehad, met als hoogste punt 487m, en als laagste punt 90m en alles daar tussen in. De grafiek laat een grillig patroon zien, maar we reden dan ook heel wat keren op en neer. Het werd zo’n 29º.


Terug naar 1 april 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 3 april 2021