2021 Marokko 10 januari

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier.

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst.

Zondag 10 januari 2021: Aourir

Als we wakker zijn zien we dat het alle kanten op kan, met het weer. Er zijn hele stukken helder maar ook wolken. De lucht kleurt door de opkomende zon.

De ochtend brengen we door op internet en in de camper. De zon is veel weg en er is af en toe een buitje. Er is wel weer een mooie regenboog.

We zijn door Willy en Ingrid uitgenodigd om 13uur te komen eten bij hun in de camper. Ingrid is in een vroeger leven kok geweest en dat wil ze op ons uitproberen, haha. We worden hartelijk welkom geheten, ook door de hondjes, ze zijn blij dat ze ons zien……

Ingrid heeft een heerlijke, gekruide crème soep gemaakt van spinazie en courgette met daarin snippers gerookte zalm en garnaaltjes. We praten over van alles wat ons bezig houdt en dan is het tijd voor het hoofdgerecht; een ovenschotel van courgette, zoete aardappel, gegratineerd met kaas, lekker gekruid en een scheutje liefde. Het smaakt allemaal super, zo super dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken. Ingrid en Willy, dankjewel voor dit heerlijke eten en de gezelligheid

En zo is er weer een dag om, wat gaat de tijd toch snel.


Terug naar 9 januari 2021
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 11 januari