2020 Marokko 29 november

Klik op een foto om het groter te bekijken. Daarna kun je via de pijltjes bladeren door de foto’s. Veel lees- en kijkplezier.

Als je het handig vindt, kun je je aan de rechterkant aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw reisverslag heb geplaatst.

Zondag 29 november 2020: Tafraoute

Vannacht heeft het kennelijk nog wat geregend want de camper is aan de buitenkant nat en het trappetje. Het is licht bewolkt als we wakker worden en 10º.

De dag kabbelt voort, we rommelen wat. Co maakt de toiletcassette schoon. Als we plassen loopt het gelijk weg de cassette in, en dat klopt niet. 

Eerst leeg maken, dan water erin met schoonmaakazijn en chloortabletten. De vlotter is ook helemaal verkalkt, die knapt ook lekker op na een schoonmaakbeurt. 

In een deel van het mechanisme, in de klep van de cassette, zijn twee schroeven afgebroken. Hierdoor blijft het onderdeel niet op zijn plek zitten en komt er ruimte om vocht direct door te laten. Gelukkig komt het allemaal in de cassette terecht en niet ernaast.

Co gaat op zoek naar zijn wonderlijm, ooit gekocht. Hij heeft twee soorten, maar na onderzoek blijken ze allebei te zijn ingedroogd. Verdorie.

Dan maar naar het winkeltje wat ons vorige week lijm wou verkopen toen we vroegen naar lijmverwijderaar, haha.

Ramzi is gisteravond weg gegaan en is vandaag ook de hele dag weg, de poezen familie bivakkeert de hele dag bij ons. We geven ze maar wat water, weten niet of dit door Ramzi geregeld is. Ze drinken er gretig van. Er wordt geslapen (op het kleed) en driftig met elkaar gespeeld. Af en toe wordt op een vogeltje geloerd, maar die zijn telkens sneller dan de poes, dus niet voor de poes.

De zon laat zich regelmatig zien en dat is zeer aangenaam. Zodra we uit de stoelen zijn ligt er een kat in, opgestaan is plaatsje vergaan. We vinden het wel prima zo.


Terug naar 28 november
Terug naar ‘overzicht
Naar ‘coordinaten
Naar ‘reisroute

Verder naar 30 november